INDUSTRIER

Kvalitetskontrol bliver mere og mere vigtig i industrier over hele verden, derfor er efterspørgslen efter pålideligt og effektivt udstyr stigende. Uanset om du måler produktions- eller lagringstemperatur i forarbejdning af fødevarer, tryk i olie- og gasledninger, eller kontrollerer sendere og kontakter på et kraftværk, er kvaliteten af måleudstyret afgørende.

Vi producerer nogle af verdens mest populære og efterspurgte tryk, temperatur og signal kalibreringsudstyr til en lang række applikationer og industrier. Læs mere om nogle af de applikationer, hvor vores udstyr kan være med til at gøre dit arbejde lettere.
 
  • Marine
    Maritime Industri

    Vi tilbyder et komplet program af maritime, DNV godkendte, tryk, temperatur og signal kalibratorer samt tryk generatorer.

    Læs mere
  • Farmaceutisk
    Medicinal Industri

    I medicinal industrien er kvalitetsgraden ekstremt vigtig, da produkterne kan have indflydelse på brugernes helbred.

    Læs mere
  • Olie og Gas
    Olie og Gas Industri

    Olie og Gas industrien har mange kritiske krav til produktionsprocessen for at forhindre fugt, rust, overforbrug af brændstof, og ikke mindst for at overholde offentlige sikkerhedsregulativer.

    Læs mere
  • Kemikalier og Plastik
    Kemikalie og Plastik Industri

    Den kemiske industri anvender processer såsom kemiske reaktioner ved raffinering til at producere en bred vifte af fast, flydende og gasholdige materialer.

    Læs mere
  • Fødevarer
    Føde- og Drikkevare Industri

    Mad og drikkevarer skal produceres og opbevares ved specifikke temperaturer for at bevare deres kvalitet. Vi er specialister i pålidelig temperatur udstyr der sikrer den højeste kvalitet.

    Læs mere
  • Strøm og Energi
    Energi Industri

    For at opnå maksimalt udbytte af maskiner og forbedre effektiviteten og spare energi på samme tid er det vigtigt at opdage alle afvigelser fra ønsket drift af værket.

    Læs mere
  • Vand og Splidevand
    Vand og Spildevands Industri

    Der findes rensningsanlæg over hele verden, herunder flytbare vandbehandlingsanlæg for drikkevand, samt rensningsanlæg for landbrug, industri mv.

    Læs mere