Skip to content

Ny JOFRA RTC-168 Temperaturkalibrator Til Clamp

torsdag, november 18, 2021

Allerød, Denmark - Nogen af de vanskeligste temperatursensorer at kalibrere er flange monterede hygiejniske temperatur sensorer i farmaci- og fødevareindustri. For at kalibrere disse sensorer med høj nøjagtighed, må der kalibreres i kalibratorer som gør det muligt at de kan placeres i en zone med samme temperatur. Dette er ofte udfordrende, da disse sensorer er korte og med stor diameter.

AMETEK STC introducerer nu en løsning, JOFRA RTC-168 temperaturkalibratoren. "Vi har stor erfaring med at udvikle og producere højkvalitets temperaturkalibratorer. Denne erfaring hjalp os til at udvikle JOFRA RTC-168, - og en gang med at være først og sætte nye normer for temperatur kalibrering" Haakon Harslund, udviklings direktør hos AMETEK STC i Allerød,

JOFRA RTC-168 er et nyt design, som gør det muligt at kalibrere temperatursensorer med bedre resultat, selv med store flange diametre, kan sensoren anbringes i den homogene temperatur JOFRA RTC-168 er et nyt design, som gør det muligt at kalibrere temperatursensorer med bedre resultat, selv med store flange diametre, kan sensoren anbringes i den homogene temperatur zone. Sensorkurven er redesignet, og der er tilføjet en kraftigere omrører, samt en "equlizer" som forlænger den homogene zone. Med denne udvidede zone, kan korte sensorer kalibres med bedre resultat.

En af de kendte vanskeligheder ved at bruge kalibreringsbade til flange monterede sanitære temperaturfølere er at overføretilstrækkelig energi til flangen, på grund af flow og varierende væskestand. RTC-168 introducerer, patent ansøgt teknik, til væske kalibrering af flange / sanitære temperaturfølere som gør det muligt at udføre præcise og reproducerbare kalibreringer i fabrikken. Som lever op til det daglige behov for kalibrering. RTC-168 introducerer, en pantent ansøgt teknik til vkske kalibrering af flange / santære temperaturfølere som gør det muligt at udføre prøcise og rebroducerbare kalibreringer i fabrikken. Som ilever op til daglige behov for kalibrering.

JOFRA´s nye design, isolerer væsken i badet fra væsken tæt på flangesensoren, og referencesensoren. Systemet fjerner effekten fra strømninger og varierende væskehøjder. Og gør det nemmere at kalibrere ”on-site”. Varmeoverførslen til flangen, klares primært af aluminiumsenheden, og ikke gennem væsken. Dette giver en mere stabil energi overførsel. Samtidig optimerer systemet væske cirkulationen i systemet, når der kalibreres specielle temperatur sensorer.

Ud over dette, introducerer RTC-168 et nyt "omvendt" luft flow system. Dette unikke system presser kalibratorens køleluft ud til siderne, frem for at varme sensoren op. Denne opfindelse ´beskytter sensoren som kalibreres fra kalibratorerens skiftende køleluft. Og giver em mere sikker kalibrering.

Med RTC-168 kommer også en brugervenlig aftagelig væske option. "Den store udfordring ved at bruge kombinerede tør- / væskekalibratorer ar skiftet mellem tørblok- og væskekalibrator. Vi har løst denne opgave så det nu er muligt at skifte hurtigt, sikkert og uden behov for tidsrøvende håndtering og rengøring. Skiftet fra væske til tørblok, klares ved skifte mellem bøsning og væskesystem." siger Haakon Harslund. Væske kalibreringssystemet har skruelåg (med sikkerhedsventil), som sikrer og splidfri transport.

RTC-168 er den ideelle kombination af både tørblok og væske til kalibrering af temperatur. Temperatur området er fra -30 til 165°C , både som tørblok og væskekalibrator. Nøjagtigheden med den indbyggede reference temperatur sensor er ±0.18°C som tørblok, og op til ±0.14°C som væskekalibrator. Ved brug af den nye eksterne temperaturreference sensor, forbedres nøjagtigheden til mellem ±0.06°C og ±0.09°C. Den gode stabilitet på ±0.01°C (over 30 minutter) gør RTC-168 til den ideelle kalibrator forl kævende opgaver i farmaci- og fødevareindustrien.

Haakon Harslund tilføjer "Vi er stolte af at have udviklet denne kalibrator, selv under de vanskelige hjemme arbejdsforhold under COCVID-19 pandemien. Det viser at vi har stor viden om kundernes applikationer, og vores team er kreativt, målrettet og har evnen til at være først - igen, som vi har været siden vi opfandt tørblokkalibratoren for mange år siden".

Om AMETEK STS, Crystal og JOFRA.
AMETEK STS udvikler, producerer og markedfører kalibreringsudstyr til temperatur, tryk og proces signaler, under navnene JOFRA 0g Crystal. JOFRA Temperatur kalibratorer er globalt anerkendt for deres nøjagtighed, pålidelighed og brugervenlighed. Vil du vide mere, besøg vores hjemmeside www.ametekcalibration.com.