Skip to content

Inside Sales Support Med Mod På Nye Udfordringer

mandag, februar 7, 2022

Allerød, Denmark - Ametek DK leder efter en ny medarbejder til vores kundeserviceafdeling. Vi søger en proaktiv og grundig medarbejder, der har mod på at blive en del af en stor international organisation, og som har helt styr på det med ordreproduktion og -behandling.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for at blive en del af et lille tæt knyttet team i en hverdag, som du selv kan være med til at præge, og hvor der altid er fart over feltet.

Stillingen
Vores opgave i kundeserviceafdelingen CSD er at følge ordren, fra den kommer ind i huset og til varerne er hos kunden. Vi er en dynamisk afdeling med mange forskellige opgaver, altid med fuld fokus på vores kunder fra hele verden.

Som Inside Sales Support får du tildelt din egen kundeportefølje. Som den primære kontaktperson for disse kunder bliver du ansvarlig for at følge sagerne fra start til slut. Du får mulighed for at blive ekspert på de respektive procedurer, der gør sig gældende i kundernes regioner.

I praksis vil dine daglige arbejdsopgaver indebære:
  • Ordrebehandling og opfølgning på deadlines i vores interne produktion
  • Booking og koordinering af forsendelser, inkl. kontrol med forudbetalinger og fakturering af afsendte ordrer
  • Daglig dialog og lettere teknisk sparring med kunderne
  • Registrering og opfølgning på kvalitetssager
Hvad vi forventer af dig
For os er din uddannelse og baggrund mindre vigtigt end dig som person og dine evner indenfor kundeservice og ordrebehandling. Vi håber, at du har flair for kundeservice, er systematisk, grundig og sætter en ære i, at dit arbejde er udført til alles tilfredshed. Samtidig skal du kunne gå på kompromis, når det er nødvendigt, så deadlines kan overholdes, så længe kunderne er 100 % tilfredse.

Der vil blive sørget for teknisk træning, så du bliver klædt bedst muligt på til at kunne assistere vores kunder. Dog er det vigtigt at du på forhånd:
  • Har erfaring med ERP-systemer, f.eks. Navision eller SAP
  • Forstår at navigere i en produktionsvirksomhed
  • Er en dygtig bruger af Office-pakken
  • Har gode engelskkundskaber
Derudover vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med fortoldning, im- og eksport, samt har arbejdet med teknisk sparring og salg af instrumenter, komponenter, værktøj el.lign.

Da vi er en del af en stor international virksomhed, er det også vigtigt, at du er i besiddelse af sociale og kulturelle kompetencer, der bidrager til optimale løsninger på tværs i organisationen.

Om os
Vores kundeserviceafdeling består af et dynamisk team på tre dedikerede medarbejdere, der står for at servicere kunder fra hele verden i samarbejde med vores sælgere og via vores veludviklede distributørnet.

Udover kundekontakten har vi på daglig basis et tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling, vores produktion og vores lager/forsendelse, da vi i kundeservice er bindeleddet mellem afdelingerne og ansvarlig for kommunikationen med kunden og de endelige deadlines for ordrerne.

Da dagligdagen er præget meget af de forestående deadlines, kan den til tider blive lidt hektisk. Vi er derfor alle eksperter i at håndtere mange forskellige, sideløbende opgaver, der gør vores dage spændende og varierede.

Vi sidder i et storrumskontor sammen med vores indkøbsafdeling og har et tæt og hyggeligt samarbejde med vores kolleger i hele huset. Det åbne arbejdsrum er også noget der præger vores ledelsesstil og vi står altid parat til at lytte til vores medarbejdere. Det er derfor muligt at blive inddraget i og få indflydelse på din egen proces.

Ansættelse og løn
Vi leder efter en ny kollega der kan træde til snarest muligt.

Vi har et internt niveau-baseret lønsystem og du vil blive vurderet ud fra dine kvalifikationer og erfaring.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Customer Service Manager Line Jensen på 4040 8571. Hvis du synes stillingen lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig. Du indsender din ansøgning og dit CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.