Skip to content

INDUSTRIER

Kvalitetskontrol bliver mere og mere vigtig i industrier over hele verden, derfor er efterspørgslen efter pålideligt og effektivt udstyr stigende. Uanset om du måler produktions- eller lagringstemperatur i forarbejdning af fødevarer, tryk i olie- og gasledninger, eller kontrollerer sendere og kontakter på et kraftværk, er kvaliteten af måleudstyret afgørende.

Vi producerer nogle af verdens mest populære og efterspurgte tryk, temperatur og signal kalibreringsudstyr til en lang række applikationer og industrier. Læs mere om nogle af de applikationer, hvor vores udstyr kan være med til at gøre dit arbejde lettere.
 
 • Marine
  Maritime Industri

  Vi tilbyder et komplet program af maritime, DNV godkendte, tryk, temperatur og signal kalibratorer samt tryk generatorer.

  Læs mere
 • Farmaceutisk
  Medicinal Industri

  I medicinal industrien er kvalitetsgraden ekstremt vigtig, da produkterne kan have indflydelse på brugernes helbred.

  Læs mere
 • Olie og Gas
  Olie og Gas Industri

  Olie og Gas industrien har mange kritiske krav til produktionsprocessen for at forhindre fugt, rust, overforbrug af brændstof, og ikke mindst for at overholde offentlige sikkerhedsregulativer.

  Læs mere
 • Kemikalier og Plastik
  Kemikalie og Plastik Industri

  Den kemiske industri anvender processer såsom kemiske reaktioner ved raffinering til at producere en bred vifte af fast, flydende og gasholdige materialer.

  Læs mere
 • Fødevarer
  Føde- og Drikkevare Industri

  Mad og drikkevarer skal produceres og opbevares ved specifikke temperaturer for at bevare deres kvalitet. Vi er specialister i pålidelig temperatur udstyr der sikrer den højeste kvalitet.

  Læs mere
 • Strøm og Energi
  Energi Industri

  For at opnå maksimalt udbytte af maskiner og forbedre effektiviteten og spare energi på samme tid er det vigtigt at opdage alle afvigelser fra ønsket drift af værket.

  Læs mere
 • Vand og Splidevand
  Vand og Spildevands Industri

  Der findes rensningsanlæg over hele verden, herunder flytbare vandbehandlingsanlæg for drikkevand, samt rensningsanlæg for landbrug, industri mv.

  Læs mere