Skip to content

AMETEK tilføjer PTC-425 til PTC Serien

torsdag, februar 9, 2017

Vi er glade for at annoncere en ny tilføjelse til vores PTC Serie - PTC-425.
Den seneste tilføjelse er ideel til farmaceutisk, medicinsk og fødevareområdet.


Vi har udvidet vores sortiment af professionelle temperatur kalibratorer (PTC) med tilføjelse af PTC-425, som har et temperaturområde på 33 til 425°C, hvilket gør den ideel til steriliseringstunneler samt validering og overvågning af applikationer i den farmaceutiske, medicinske og fødevare-industrien.
 
PTC Serien omfatter også PTC-125 med et temperaturområde fra -90 til 125°C; PTC-155 med et temperaturområde fra -25 til 155°C; PTC-350 med et temperaturområde på 33 til 350°C; og PTC-660 med et temperaturområde på 33 til 660°C. Hver PTC kalibrator fås i tre modeller: Model A - kalibrator uden indgange; Model B - kalibrator med input til reference sensor og sensor-under-test; og Model C - kalibrator med input til reference sensor.

Alle vores kalibratorer er kendt for deres nøjagtighed, stabilitet og pålidelighed. PTC serien er specifikt designet med en intuitiv brugervenlig interface og leveres med JofraCal kalibreringssoftware som standard. Desuden har PTC-serien AMETEK's aktive system, dual-zone, som giver høj temperatur ensartethed i indsatsen uanset antallet eller størrelsen af sensorer.

Den valgfrie reference sensor kompenserer for temperaturforskelle, der skyldes afprøvning af forskellige sensorer, derfor giver PTC-serien meget præcise kalibreringer med sensorer i forskellige størrelser og endda med flere sensorer-under-test.

PTC serien er robust og letvægt og fås med en yderst funktionel kuffert med plads til alle dit ekstra udstyr såsom sensorer, støttestænger, ledninger, manualer, stik og værktøj.