Skip to content

Spar tid og penge med temperaturkalibratorer fra JOFRA!

mandag, juli 29, 2019

Spar tid og penge med temperaturkalibratorer fra JOFRA!

AMETEK STC er stolte over at præsentere den nye JOFRA MTC-650A marine temperatur kalibrator. MTC-650A tilbyder en forbedret brugergrænseflade og et 3-årigt rekalibreringsinterval, hvilket gør den til en ideel kalibrator til den maritime industri.

Planlægning af re-kalibreringer på laboratorium på land er tidskrævende og dyrt. Med den nye JOFRA MTC-650A kan disse aktiviteter reduceres til hvert tredje år. Dette reducerer kalibreringsomkostninger og nedetid med 66%.

Denne nye temperaturkalibrator har et temperaturområde fra 28 og 650 ° C (82 to 1202°F), stabiliteten er ± 0,1 ° C (± 0.18°F), et års nøjagtigheden er ± 0,9 ° C (± 1,62 ° F) og tre års nøjagtigheden er ± 1,8 ° C (± 3.24 ° F). Nøjagtigheden gælder i hele kalibratorens temperaturområde. MVI kredsløb sikrer stabil temperatur på trods af strømforsyningsvariationer.

MTC-650A har også en intuitiv og brugervenlig betjeningsflade, og populære funktioner som automatisk switch test og autostep er tilgængelige med specielle one-key-one-funktion knapper. Farvede sikkerhedsikoner advarer om en varm kalibrator, hvilket forhindrer personskader, mens et stabilitets-ikon og en tids estimator oplyser brugeren om kalibratorens aktuelle status.

MTC kalibratoren er en robust let-vægts kalibratorer designet til om-bord kalibrering. Den valgfri beskyttelseskuffert giver god bærbarhed og beskyttelse. Beskyttelses kufferten rummer og beskytter MTC-650 kalibratoren, bøsninger, støtte stænger, ledninger, manualer, stik og bøsningstang.

AMETEK STC fremstiller og leverer kalibreringsinstrumenter til temperatur-, tryk- og proces- signaler under mærkerne JOFRA og Crystal. JOFRA-temperaturkalibratorer er kendt over hele verden for deres nøjagtighed, stabilitet og pålidelighed.