Skip to content

Målinger i gas industrien

Målinger i gas industrien
Både Crystal Engineering og Jofra Calibration fra AMETEK STC har mange års erfaring i at producere højkvalitets test- og kalibrerings-udstyr, som anvendes bredt i gas industrien. Uanset om du skal bruge tryk indikatorer, tryk kalibratorer, temperatur kalibratorer eller dødvægtstestere, så har vi instrumenterne, der giver dig smart anvendelse.

HPC50 Tryk kalibrator
Vores trykkalibrator med 2 måle områder samt mulighed for at tilføje yderligere to eksterne tryk og/eller temperatur moduler er vor nyeste Ex godkendte produkt. Den har også mulighed for at måle V samt mA og kan samtidig forsyne mA loop’et. Alle målinger af tryk, temperatur og elektriske signaler er fuldt temperatur kompenserede. Læs mere om HPC50 serien her.

CTC-652 Temperatur kalibrator
Vores nyeste JOFRA temperatur kalibrator er den eneste industrielle temperatur kalibrator på markedet med 200 mm indsats. Den lange indsats til CTC-652 giver en indstiksdybde på 190 mm, hvilket gør den ideel til kalibrering af lange temperatur følere. Temperatur området er fra 28 til 650°C. Lær mere om CTC serien her.

XP2i Digital tryk indikator
Vores ultra robuste digitale tryk indikator er fortsat den mest populære indikator i industrien. Specielle funktioner, så som re-kalibreringspåmindelser og alarmer, lavt absolut tryk område og adskillige nøjagtighedsniveauer er blevet udviklet for at efterleve specielle ønsker fra gas industrien. Med en datalogge opgradering af XP2i får man mulighed for at registrere 32.000 logningers. Lær mere om XP2i her.

RTC Temperatur Kalibrator
Vor reference temperatur kalibrator familie er flagskibsserien fra vore JOFRA temperatur kalibrator serier. Med en nøjagtighed helt ned til ± 0,04°C og et RTC familie temperatur område dækkende fra -100°C til 700°C, så har vi kalibratoren til nøjagtig og pålidelig kalibrering af følere fra gas industrien. For at tilbyde den størst mulige fleksibilitet tilbyder vi en temperatur kalibrator der kan anvendes både som tørblok og som væskekalibrator. Læs mere om RTC serien her.

nVision Reference datalogger med graf
Vor nVision reference recorder er vor fleksible model med to indgange. Her kan man således frit vælge mellem moduler til tryk, temperatur og elektriske signaler således at det passer til den aktuelle måleopgave. En hukommelseskapacitet på op til 1 million datalogninger samt en lynhurtig loggefrekvens på op til 10 logninger per sekund gør at nVision er bredt anvendt i industrien til mange forskelligartede datalogge applikationer. Læs mere om nVision her.

PKII dødvægtstester
Vor mest populære dødvægtstester tilbyder nøjagtighed på op til 0,015% af aflæst værdi for lavtryks applikationer op til 30 psi. Med quick nivelleringssystem samt valgfri tripod har vi designet PKII til pålidelig anvendelse i felten. Lær mere om PKII her.

Dette er blot nogle af de produkter som AMETEK STC tilbyder til naturgasindustrien. For at få et komplet overblik over vore produkter og applikationer kan du med fordel downloade vor industri brochure her.

Vi ser frem til fortsat at supportere dig og din forretning. PDF